Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Skin Club
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Stress Management B Complex
51 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In timpul perioadelor de stres fizic sau mental, metabolismul provoaca o crestere a necesarul nutitional.

Acest fenomen este si mai pregnant atunci cand vorbim de nutrienti care apartin familiei vitaminei B, data fiind importanta acestora in sustinerea productiei de energie si intarirea sistemului nervos, si tinand cont de faptul ca aceste vitamine sunt hidrosolubile, adica se dizolva in apa din organism si se pierd odata cu eliminarea fluidelor din corp.

De aceea, un complex de vitamina B de inalta calitate, cu o biovalabilitate ridicata este pilonul de sustinere al produsului "Stress Management".

Vitaminele principale continute in suplimentul nutritiv Stress Management sunt B1 - Tiamina, Vitamina B2 - Ribovlavina, B3 - Niacina, B5 - Acidul Pantotenic, B6 - Piridoxina, B7 - Biotin, B8 - Inozitol, B9 - Acid folic si B12 - Cobalamina.

Acest supliment nutritiv ajuta organismul sa produca celule rosii in cantitati optime, astfel imbunatatind tranzitul oxigenului catre tesuturile vii. Mai mult, Stress Management participa la reglarea productiei de hormoni sexuali, mareste sensibilitatea tesuturilor nervoase care primesc impulsurile electrice cu mai multausurinta, si ajuta la mentinerea integritatii celulelor din sistemul nervos central.

Prin ce se remarca suplimentul nutritiv Stress Management?

Laboratoarele medicale care au desfasurat cercetarile pentru dezvoltarea acestui supliment nutritiv au descoperit ca vitaminele din complexul vitaminic B sunt mai bine asimilate daca se gasesc alaturi de Magneziu si Vitamina C. Astfel, Stress Management contine cantitati optime de Magneziu si Vitamina C, menite sa imbunatateasca absorbtia vitaminelor B.
Din Gura in Gura